Дефинирани предлог-законските измени за олеснета набавка на лекови, меѓу кои и „трикафта“ – велат од Владата

Доколку предложените законски измени бидат усвоени, државата ќе може во директни преговори со производителот на лекот да … Продолжи со читање Дефинирани предлог-законските измени за олеснета набавка на лекови, меѓу кои и „трикафта“ – велат од Владата