Данела Арсовска има бугарско државјанство, според документ што го објави СДСМ

Пратеничката на СДСМ, Славјанка Петрововска, покажа документ од бугарското Министерство за правда, според кој Арсовска во 2011 … Продолжи со читање Данела Арсовска има бугарско државјанство, според документ што го објави СДСМ