Дали Силјановска-Давкова вторпат ќе се кандидира за претседател на државата: „Не велам – не“

„Не велам – не, бидејќи ќе биде неодговорно потоа да ме потсетувате дека сум рекла не. Ама … Продолжи со читање Дали Силјановска-Давкова вторпат ќе се кандидира за претседател на државата: „Не велам – не“