Дали премиерот Ковачевски се срами што гласал за преименувањето на улицата во Чаир, праша ВМРО-ДПМНЕ

Од ВМРО-ДПМНЕ бараат премиерот Димитар Ковачевски да каже дали денеска се срами што гласал за преименувањето на … Продолжи со читање Дали премиерот Ковачевски се срами што гласал за преименувањето на улицата во Чаир, праша ВМРО-ДПМНЕ