Дали Јанкулоска се кае што до крај му остана верна на Груевски – одговара нејзиниот сопруг

На новинарска констатација дека дилемата зошто останала до крај во тој систем е токму поради очигледната свесност … Продолжи со читање Дали Јанкулоска се кае што до крај му остана верна на Груевски – одговара нејзиниот сопруг