Дали е точно дека власта планира продажба на МЕПСО, прашува ВМРО-ДПМНЕ

За потсетување, на сличен начин во 2006 година, исто и како сега, неколку месеци пред катастрофалниот изборен … Продолжи со читање Дали е точно дека власта планира продажба на МЕПСО, прашува ВМРО-ДПМНЕ