Дали Алтернатива излегува или останува во Владата – прашање до премиерот Ковачевски

Алтернатива е дел од Владата и е интегрирана во неа и програмски и кадровски, одговари премиерот Димитар … Продолжи со читање Дали Алтернатива излегува или останува во Владата – прашање до премиерот Ковачевски