„Да, тој доаѓа“ утре во Чаир: Помпезна најава за митинг на Ахмети во упориштето на „огнените“

Првиот вицепремиер Груби, кој е причината за негодувањата на „огнената група“, на Фејсбук порача: ,,Ветувам невиден спектакл, … Продолжи со читање „Да, тој доаѓа“ утре во Чаир: Помпезна најава за митинг на Ахмети во упориштето на „огнените“