Да не се споделуваат чувствителни информации за убиството на лекарот, велат од Обвинителството по изјавата на Бојмацалиев

„Откривачката улога во случајот ја има МВР, а Јавното обвинителство ги издава сите потребни наредби и насоки … Продолжи со читање Да не се споделуваат чувствителни информации за убиството на лекарот, велат од Обвинителството по изјавата на Бојмацалиев