Д-р Добринка и медицинската сестра Габриела се првите кои примија вакцина против ковид-19 во земјава

Вакцинацијата против ковид-19 во земјава почна денеска во модуларната болница на Клиниката за инфективни болести и предвидено … Продолжи со читање Д-р Добринка и медицинската сестра Габриела се првите кои примија вакцина против ковид-19 во земјава