Членовите на ДИК, без потпретседателката Шеху, реагираат дека се цел на политички притисоци и закани

Претседателот и петмина од членовите на Комисијата, дополнително, велат дека, следејќи го контекстот и интензитетот на нападите, … Продолжи со читање Членовите на ДИК, без потпретседателката Шеху, реагираат дека се цел на политички притисоци и закани