Чија креација е Љупчо Палевски-Палчо – одговара премиерот Ковачевски

„Што правел бившиот претседател на Либерално-демократска партија на состаноци со Љупчо Палевски? Што правел генералниот секретар на Демократски … Продолжи со читање Чија креација е Љупчо Палевски-Палчо – одговара премиерот Ковачевски