Четворицата осомничени за упадот во М-НАВ добија мерки на претпазливост, судот не им определи притвор

Осомничените добиле забрана за напуштање на живеалиштето односно престојувалиштето, обврска за нивно јавување на определено службено лице … Продолжи со читање Четворицата осомничени за упадот во М-НАВ добија мерки на претпазливост, судот не им определи притвор