Чекор по чекор: Како да се пријавите за вакцина против ковид-19

Од моментот на отворање на страницата vakcinacija.mk, потребни се најмногу 10 минути за да се пополни целата … Продолжи со читање Чекор по чекор: Како да се пријавите за вакцина против ковид-19