Буши заменик во МВР, Нухиу во правда, Хасани во здравство

ДУИ ќе има петмина заменик-министри и петмина државни секретари Од наредната недела треба да се комплетира владиниот … Продолжи со читање Буши заменик во МВР, Нухиу во правда, Хасани во здравство