Бурна ноќ во Берлин: Германија во потрага по компромис меѓу Скопје и Софија

Бурно попладне и вечер во Берлин на состанокот меѓу македонскиот министерски двоец Димитров-Османи и шефицата на бугарската … Продолжи со читање Бурна ноќ во Берлин: Германија во потрага по компромис меѓу Скопје и Софија