Бун од Скопје: Членство во ЕУ до 2030 година е амбициозна, но не е нереална цел

Француската државна секретарка за Европа рече дека е во Скопје да донесе три пораки, а за евроинтеграцијата … Продолжи со читање Бун од Скопје: Членство во ЕУ до 2030 година е амбициозна, но не е нереална цел