Бујар Османи: Кој ќе стигне до 61 пратеник, тој ќе формира Влада

Во однос на предлогот за премиер Албанец, ДУИ, како што вели Османи, смета дека особено на почетокот … Продолжи со читање Бујар Османи: Кој ќе стигне до 61 пратеник, тој ќе формира Влада