Бугарското обвинителство ги презеде ДНК профилите за идентификација на жртвите во автобуската несреќа

Како што истакна јавниот обвинител, Љубомир Јовески, македонското обвинителство ги предаде ДНК профилите на несреќно загинатите патници … Продолжи со читање Бугарското обвинителство ги презеде ДНК профилите за идентификација на жртвите во автобуската несреќа