Бугарско МНР: Бришењето на „Иван Михајлов“ е тенденциозно, С Македонија ја крши Европската конвенција за човекови права

Обвинувањата за антисемитизам се особено неосновани. Самиот Иван Михајлов, неговата околина и раководството на ВМРО постојано имаа … Продолжи со читање Бугарско МНР: Бришењето на „Иван Михајлов“ е тенденциозно, С Македонија ја крши Европската конвенција за човекови права