Бугарските пратеници не ја поддржаа премиерската кандидатура на Николај Габровски

Со 113 гласа „за“ и 125 гласа „против“, пратениците не ја одобрија кандидатурата на Николај Габровски за … Продолжи со читање Бугарските пратеници не ја поддржаа премиерската кандидатура на Николај Габровски