Бугарските институции постапија професионално по трагичната несреќа, смета Османи

Кај нас велат дека луѓето се познаваат во лоши моменти, а пријателите – во тешките. Она што … Продолжи со читање Бугарските институции постапија професионално по трагичната несреќа, смета Османи