Бугарскиот претседател му го врачи мандатот за состав на влада на академик Денков од Продолжуваме со промените

Денков и Продолжуваме со промените за формирање влада во моментов ја имаат поддршката само од Демократска Бугарија, … Продолжи со читање Бугарскиот претседател му го врачи мандатот за состав на влада на академик Денков од Продолжуваме со промените