Бугарскиот културен центар „Иван Михајлов“ избришан од Централниот регистар

Централниот регистар го избриша бугарскиот центар откако министерот за правда Кренар Лога минатата недела го одби како … Продолжи со читање Бугарскиот културен центар „Иван Михајлов“ избришан од Централниот регистар