Бугарскиот амбасадор во Скопје за случајот „Пендиков“: Ја чекаме вистинската истрага на обвинителството во Охрид

На прашањето дали ќе се смират страстите ако се сменат имињата на бугарските клубови, бугарскиот амбасадор во … Продолжи со читање Бугарскиот амбасадор во Скопје за случајот „Пендиков“: Ја чекаме вистинската истрага на обвинителството во Охрид