Бугарија со владин авион ќе го пренесе натепаниот секретар на „Цар Борис Трети“ во бугарска болница

Од бугарското МНР велат дека за инцидентот ги информирале и меѓународните партнери – институциите на ЕУ и … Продолжи со читање Бугарија со владин авион ќе го пренесе натепаниот секретар на „Цар Борис Трети“ во бугарска болница