Бугарија: Се наѕира ли влада на партиите на промената?

Со голема извесност се наметнува идна соработка на три политички групации – „Продолжуваме со промената“, коалиција предводена … Продолжи со читање Бугарија: Се наѕира ли влада на партиите на промената?