Бугарија протера руски дипломат поради шпионажа

Локалното обвинителство соопшти дека дипломатот бил вклучен во „нерегулирани разузнавачки работи“, за што не може да биде … Продолжи со читање Бугарија протера руски дипломат поради шпионажа