Бугарија одговори на нотата на Османи: Осуда за Џамбаски, но и критика за македонските власти

Од бугарското МНР, сепак, не пропуштија да нагласат дека во Македонија им се крати правото на Бугарите … Продолжи со читање Бугарија одговори на нотата на Османи: Осуда за Џамбаски, но и критика за македонските власти