Бугарија ќе испрати протестна нота до македонското МНР за претепувањето на секретарот на „Цар Борис Трети“

Во реакцијата за нападот, бугарското МНР вели дека тој е последица на тоа што нема системски одговор … Продолжи со читање Бугарија ќе испрати протестна нота до македонското МНР за претепувањето на секретарот на „Цар Борис Трети“