Бугари од Македонија се сретнаа со еврокомесарот Вархеји: Му се пожалиле дека немаат дијалог со властите во РСМ

Средбата се одржала на барање на бугарските организации испратено на 2 декември, откако еврокомесарот во ноември вети … Продолжи со читање Бугари од Македонија се сретнаа со еврокомесарот Вархеји: Му се пожалиле дека немаат дијалог со властите во РСМ