Бубевски нема да се жали за казните во „Титаник 2“ за да не застари делото на Мијалков

Сите обвинети добија поблаги казни во споредба со тие од претходната пресуда. Според изјавата на обвинителот, на … Продолжи со читање Бубевски нема да се жали за казните во „Титаник 2“ за да не застари делото на Мијалков