Бројот на загинати во Италија се зголеми на 13, две деца се тешко повредени при уривањето на жицарницата

Се зголеми бројот на жртви од денешната несреќа во Италија во која се откачи кабина од жицарницата … Продолжи со читање Бројот на загинати во Италија се зголеми на 13, две деца се тешко повредени при уривањето на жицарницата