Бројот на уапсени на американските универзитети надмина две илјади, се огласи и Бајден

Повеќе од 200 студенти беа уапсени на Универзитетот во Калифорнија, Лос Анџелес додека полицијата го расчистуваше импровизираниот … Продолжи со читање Бројот на уапсени на американските универзитети надмина две илјади, се огласи и Бајден