Бројот на приведени за „Јавна соба“ се зголеми на четири – членовите се префрлаат во нова група

„Направена е нова група, пишете ми во порака да ви ја пратам“, е пораката што ја добиле … Продолжи со читање Бројот на приведени за „Јавна соба“ се зголеми на четири – членовите се префрлаат во нова група