Бројни политичари од Европа доаѓаат во Белград на „Европрајд“ и покрај тврдењата на Вучиќ дека нема да се одржи

Српските власти се одлучија да го откажат овогодишниот настан посочувајќи дека нема безбедни услови за негово одржување, … Продолжи со читање Бројни политичари од Европа доаѓаат во Белград на „Европрајд“ и покрај тврдењата на Вучиќ дека нема да се одржи