Брнабиќ: Владата стои на страната на својот народ во Косово

Оваа изјава доаѓа откако претставниците на Србите од северот на Косово одлучија да ги напуштат институциите откако … Продолжи со читање Брнабиќ: Владата стои на страната на својот народ во Косово