Брнабиќ: Ќе ми биде тешко да соработувам со земјите што беа спонзори и коспонзори на резолуцијата за Сребреница

„Ќе се чувствувам многу поблиска со земјите кои гласаа ‘против’ или ‘воздржано’, или ја напуштија просторијата“, изјави претседателката на српскиот парламент … Продолжи со читање Брнабиќ: Ќе ми биде тешко да соработувам со земјите што беа спонзори и коспонзори на резолуцијата за Сребреница