Британскиот сој на коронавирусот пристигнал во земјава уште пред Нова година

Во епидемиолошката анкета пациентот нема пријавено контакти ниту, пак, навел дека патувал надвор од државата Британскиот сој … Продолжи со читање Британскиот сој на коронавирусот пристигнал во земјава уште пред Нова година