Британскиот премиер Сунак ја разреши министерката за внатрешни работи

Извори од владата на Риши Сунак велат дека разрешувањето на министерката е поради реконструкција на кабинетот на … Продолжи со читање Британскиот премиер Сунак ја разреши министерката за внатрешни работи