Брегу: Со договорот за движење со лични карти се руши последниот „визен ѕид“ во регионот

„Движењето со лична карта на Западен Балкан е главниот денешен договор. Ни требаа речиси две години интензивни … Продолжи со читање Брегу: Со договорот за движење со лични карти се руши последниот „визен ѕид“ во регионот