Бразил: Бројот на уапсени приврзаници на Болсонаро порасна на околу 1 500

Запленети се и околу 40 автобуси кои ги користеле демонстрантите Бројот на уапсени ултрадесничари во Бразил, приврзаници … Продолжи со читање Бразил: Бројот на уапсени приврзаници на Болсонаро порасна на околу 1 500