Борисов за премиерка на Бугарија ја предлага еврокомесарката Марија Габриел

Лидерот на победничката партија на априлските избори во Бугарија се надева на коалиција со најголемите политички ривали. … Продолжи со читање Борисов за премиерка на Бугарија ја предлага еврокомесарката Марија Габриел