Борисов се огласи: Позицијата за С Македонија е принципиелна, подготвени сме да ги продолжиме разговорите

Тој изрази жалење што Скопје не покажало ангажираност и рече дека македонската страна сметала оти со притисок … Продолжи со читање Борисов се огласи: Позицијата за С Македонија е принципиелна, подготвени сме да ги продолжиме разговорите