Борел по средбата со Вучиќ и Курти: Постигнат е напредок, потребна е дополнителна работа

По разговорот со Борел и Курти, Вучиќ за медиумите изјави дека била исклучително тешка средба и дека … Продолжи со читање Борел по средбата со Вучиќ и Курти: Постигнат е напредок, потребна е дополнителна работа