Борел по средбата меѓу преговарачите на Косово и Србија: Имаме договор

Србија ќе престане да издава регистарски таблички со имињата на косовските градови, а Косово ќе ги прекине … Продолжи со читање Борел по средбата меѓу преговарачите на Косово и Србија: Имаме договор