Борел на Твитер: Србија и Косово постигнаа договор за личните документи, ова е европско решение

„Србите од Косово, како и сите други граѓани, ќе можат да патуваат од Косово во Србија и … Продолжи со читање Борел на Твитер: Србија и Косово постигнаа договор за личните документи, ова е европско решение