Борел ќе присуствува само на официјалната вечера на ОБСЕ во Скопје, најави дека нема да разговара со Лавров

Претходно и украинскиот министер за надворешни работи Дмитро Кулеба соопшти дека нема да учествува на Министерскиот совет … Продолжи со читање Борел ќе присуствува само на официјалната вечера на ОБСЕ во Скопје, најави дека нема да разговара со Лавров