Борел: Договорот од јули е најдобрата зделка, не е реалистично да очекувате дека може да се репреговара

Да се оди нанапред значи и подобрување на односите со вашите соседи. Тука спаѓа и да се … Продолжи со читање Борел: Договорот од јули е најдобрата зделка, не е реалистично да очекувате дека може да се репреговара