Боки 13 бара прием кај Абази за да му достави „бомби“ и да поднесе кривични пријави

Јовановски вели дека поседува докази во форма на снимени разговори, пораки, фотографии и видеа, а се однесуваат … Продолжи со читање Боки 13 бара прием кај Абази за да му достави „бомби“ и да поднесе кривични пријави